Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

Minder Pijnstillergebruik

Minder Pijnstillergebruik door cannabis

“Cannabis is in staat om het gebruik van pijnstillers drastisch terug te dringen. En dat is een beetje een tegenstrijdige gedachte voor veel mensen. Was cannabis niet die drugs die volgens onze maatschappij heel schadelijk is? Integendeel. Cannabis kan bij medicinaal gebruik bijzonder effectief zijn tegen pijn zonder aan het negatieve beeld van velen te voldoen"

Een recent rapport van “Centers for Disease Control and Prevention” leert ons dat de staat Illinois in Amerika patiënten toestemming moet geven om cannabis te gebruiken als medicijn in plaats van de gangbare verslavende en soms mogelijk dodelijke medicijnen.

Cannabis is bijzonder effectief bij de bestrijding van pijn en is, in tegenstelling tot andere medicatie, bijna niet toxisch en het is onmogelijk om een overdosis te nemen. De THC in cannabis is sterk ontstekingsremmend maar daarnaast is THC ook actief in hetzelfde gedeelte van de hersenen als het gedeelte waar pijn ook voor veranderingen zorgt.

Het onderzoek “Cannabinoids for Medical Use” leert ons dat cannabis voor 30% vermindering in de pijn zorgde. THC heeft de mogelijkheid om de pijn die we ervaren naar de achtergrond te brengen waardoor het je leven niet meer beheerst.

Net als met alle andere medicatie bestrijd cannabis in eerste instantie de symptomen van pijn maar op een manier die veiliger en gezonder is dan vele pijnmedicatie. Daarnaast ondersteund cannabis het immuunsysteem waardoor dit beter in staat is de oorzaak van de aandoening te verhelpen. Iets wat sommige invloedrijke bedrijven waarschijnlijk liever niet onder de aandacht gebracht willen hebben.

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.