Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

ADHD

ADHD en Cannabisgebruik

"Tegenwoordig krijgen mensen al snel de diagnose: ADHD. Vaak is dit op zeer jonge leeftijd. Hiervoor krijgen ze zware medicijnen als Ritalin voorgeschreven. Veel van deze patiënten zijn dan nog maar kinderen. Het staat ter discussie of het wel goed is om ADHD te behandelen met farmaceutische medicijnen. Ook gaan er stemmen op dat de diagnose ADHD veel te snel gesteld wordt. Deze pagina gaat echter niet verder op deze vraagstukken in, maar op het internet is hier genoeg over te vinden"

Uit onderzoek is gebleken dat cannabis effectiever en gezonder is dan traditionele medicijnen zoals Ritalin. Patiënten en hun naasten geven aan, dat gebruik van cannabis de levenskwaliteit verhoogd heeft.

De resultaten bij gebruik van cannabis (wiet-olie) zijn, dat concentreren mogelijk wordt, opletten in bijvoorbeeld de klas gaat een stuk beter, er zijn minder tot geen woedeaanvallen en de algemene houding is veel relaxter. Dit alles zonder de identiteit van de gebruiker te verliezen, zoals bij normale medicatie waar de gebruiker vaak zwaar verdoofd wordt.

Wiet-olie is werkzamer en beter te doseren dan bij het roken van cannabis, zodat de gebruiker wel de medische voordelen ervaart maar niet “high” wordt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.