Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

Angststoornissen

CBD: Het nieuwe middel tegen angststoornissen

Cannabis kan angst opwekken maar ook remmen. Dit is afhankelijk van de samenstelling en de dosering. Met name cannabis producten met een hoog CBD gehalte blijken bijzonder geschikt om angst te verminderen en ook de angst voor het spreken in het openbaar te remmen.

Mensen begonnen weer te praten, hun ogen vulde zich weer met leven. Andere gingen weer dingen doen die ze vroeger ook graag deden en waar ze goed in waren. Een vrouw voelde zich zelf zo goed dat ze er van overtuigd was dat ze weer op zichzelf kon wonen. Het lijkt er dan ook sterk op dat cannabis de symptomen van Alzheimer en ouderdomsverschijnselen weet te onderdrukken. Het geeft mensen weer een stukje van hun leven terug. Mensen die zich anders alleen maar slecht zouden voelen.

Alzheimer is een groot probleem tegenwoordig en er is maar weinig aan te doen. Misschien ligt de oplossing in cannabis maar er moet nog veel onderzocht worden voordat er een passend medicijn gemaakt kan worden. Voor dit moment geldt de algemene regel: baat het niet dan schaadt het niet.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

 

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.