Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

Chronische pijn

Chronische pijn en cannabisgebruik

"Chronische pijn is een veel voorkomend verschijnsel. Het is een serieuze aandoening die je hele leven kan beïnvloeden. Het heeft nadelige effecten op: slaap, relaties, productiviteit, genieten van leuke dingen en de relatie met jezelf. Beschikbare medicatie is vooral geschikt voor tijdelijke pijn. Bij het langdurig gebruik tegen chronische pijn wordt de werking steeds minder. Hierdoor zal je steeds meer nodig hebben om nog een beetje effect te voelen met alle bijkomende gezondheidsproblemen. Deze medicatie is dus gewoonweg niet toereikend genoeg voor veel mensen"

Cannabis kan een vele malen gezonder en effectievere medicijn zijn voor deze mensen. Tegenwoordig wordt cannabis dus ook door een grote groep gebruikt. Om de nadelige effecten van high worden te voorkomen kiezen deze mensen voor een medicijn in druppelvorm. Dit is heel goed te doseren zodat high worden voorkomen kan worden.

De pijn is minder aanwezig, gaat niet weg maar wordt naar de achtergrond gedrukt waardoor de gebruiker in staat is om te functioneren. De kwaliteit van leven wordt op deze manier vergroot. Beter slapen, fitter zijn, productiever zijn en weer kunnen genieten. Genieten van het NU. Cannabis ontspant ook de spieren. Spieren die vaak verkrampt zijn als gevolg van de pijn.

Cannabis in olievorm met een hoger THC gehalte is perfect voor deze aandoening. Ook kan een zalf in sommige gevallen toereikend zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.