Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

COPD

COPD en cannabisgebruik

"De afkorting COPD staat voor “Chronic Obstructive Pulmonary Disease” een nogal vage omschrijving die van toepassing is op meerdere longaandoeningen. Het vervelende is dat er maar weinig bekend is over oorzaak, laat staan dat er een goede behandeling is. Het is een ziekte die progressief erger wordt en het zal vaak de uiteindelijke doodsoorzaak zal zijn"

Waar de farmaceutische industrie nog niet geslaagd is een medicijn te vinden, heeft de natuur dat waarschijnlijk al duizenden jaren geleden wel voor elkaar gekregen. Het zal je niet verassen, aangezien dit stuk op onze site staat, dat cannabis hier wel toe in staat blijkt te zijn.

Patiënten die voor verlichting van pijn cannabis rookte bleken al gauw minder klachten te krijgen. Roken met een longaandoening is echter natuurlijk minder ideaal en gelukkig blijkt dat het oraal nemen van cannabisolie met een hoger THC gehalte voor een nog beter resultaat zorgt.

De laatste tijd kiezen steeds meer patiënten voor de behandeling van COPD door middel van cannabis. Zelfs patiënten in de laatste stage konden succesvol weer van de zuurstofflessen en medicatie afkomen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

 

 

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.