Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

MS

MS en Cannabisgebruik

Multiple sclerose (MS) is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Anders dan vaak gedacht wordt, is multiple sclerose dus geen spierziekte. Bij MS gaat het isolerende laagje rondom de zenuwbanen langzaam stuk. Daardoor kunnen de zenuwprikkels niet meer goed geleid worden door de zenuwbanen. De gevolgen van MS zijn zeer ernstig. Zo resulteert het in verlammingsverschijnselen. De oorzaak van MS is nog onduidelijk, maar een auto-immuunziekte lijkt het meest waarschijnlijk.

Cannabis is werkzaam in het immuunsysteem. Dit is ook de plaats waar MS zorgt voor schade. Omdat cannabis de werking van het immuunsysteem ondersteunt en versterkt, blijkt het een goed medicijn tegen de effecten van MS.

Er zijn veelbelovende onderzoeksresultaten die er op wijzen dat cannabis de voortgang van MS afremt. Dit moet echter nog verder onderzocht worden. Waar we op dit moment al wel genoeg van weten is dat cannabis de symptomen van MS verlicht en gedeeltelijk wegneemt. Dit is de reden om cannabis als een serieus middel te zien in de strijdt tegen MS.

Cannabis blijkt effectief in het bestrijden van de volgende symptomen: Spasmes, gespannen spieren en pijn.

Wiet-olie met THC werkt hierbij het beste. 


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.