Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

PTSS

PTSS en Cannabisgebruik

"Posttraumatische stress is een zeer moeilijke stoornis die niet alleen voorkomt bij veteranen. Symptomen zijn: concentratie problemen, snel bang, altijd op je hoede, slaap problemen, ontwijkingsgedrag, flashbacks, nachtmerries en het herbeleven van fysieke pijn. Om PTSS te genezen moeten eerst deze symptomen gedempt en wellicht helemaal weg worden genomen. Cannabis kan hier uitkomst bieden. Daarnaast zal er een behandelplan gevolgd moeten worden"

Anandamide, de lichaamseigen stof die zich bindt aan de CB1 receptoren in onze hersenen, is onder andere verantwoordelijk voor het kunnen vergeten van informatie die niet van belang is voor ons leven. Zo ben je bijvoorbeeld in staat om de gezichten van vele mensen die je vandaag bent tegengekomen, te vergeten. Een zeer interessante functie voor mensen met PTSS. Meer onderzoek is nodig om een goede behandeling te ontwikkelen maar voor dit moment kan cannabis voor verlichting zorgen omdat cannabis een soortgelijke werking heeft op de CB1 receptoren.

Cannabis zal in ieder geval zorgen voor nachtrust, eetlust en het kan er voor zorgen dat je weer kan genieten van de mooie dingen in het leven.

Fragment vanaf 04:13

 


 

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.