Onze producten zijn
natuurlijk
Alle producten voldoen aan
strenge kwaliteitseisen
Wij verstrekken zorgvuldig
samengestelde informatie
U kunt bij ons terecht voor
gebruiksadvies

Leeftijdscontrole

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn

Verlaten

Reuma

Reuma en Cannabis

"Reuma omvat meer dan 100 chronische aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Bijna 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Iedereen kan reuma krijgen, op elke leeftijd. De oorzaak wegnemen is natuurlijk het beste en hiervoor is nog veel onderzoek nodig. Tot die tijd en wellicht ook tegen die tijd, kan cannabis uitkomst bieden voor deze groep mensen"

De medicijnen die op dit moment beschikbaar zijn hebben nogal wat bijwerkingen en zijn vaak allerminst goed voor de gezondheid. Prednison bijvoorbeeld kan suikerziekte, hoge bloeddruk, botontkalking en aangezichtspijn veroorzaken. Om deze reden zijn velen op zoek naar een gezonder en beter werkend alternatief. Dit kunnen ze vinden in cannabis.

Cannabis is erg effectief gebleken bij de bestrijding van pijn, ontstekingen en stijve/ stramme spieren en is door deze eigenschappen een goed middel is tegen de symptomen van reuma / artritis.

Cannabis zorgt er voor dat mensen weer kunnen slapen en de pijn minder voelen waardoor de kwaliteit van leven wordt verhoogd. Ook is er aangetoond dat bloedwaardes zich, zonder andere medicijnen, kunnen herstellen naar normale waardes.

Voor veel klachten werkt een zalf op basis van cannabis heel goed. Andere klachten hebben meer baat bij olie. Het is verstandig om eerst met CBD-olie te beginnen. Wanneer dit niet toereikend is kan men kiezen voor Wiet-olie met THC. THC zorgt er niet voor dat de pijn verdwijnt maar hij komt op de achtergrond waardoor normaal lichamelijk functioneren weer mogelijk wordt.


 

Elk persoon is anders en zal dus ook anders reageren op cannabisproducten. De juiste dosering is per persoon en aandoening verschillend. Zelfredzaamheid staat centraal bij cannabis. Je zal zelf moeten ondervinden wat voor jou werkt. Bij bepaalde aandoeningen zal er vrijwel direct (binnen 15 a 20 min) een merkbaar effect zijn (b.v. het schudden bij Parkinson) terwijl er bij andere ziektes of aandoeningen (b.v. bij de ziekte van Crohn) een langere periode van gebruik noodzakelijk is voordat er een merkbaar effect zal zijn. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Uitgelicht

Copyright © 2018 Green Pearl B.V.